TALK: Kagefabrikken - samtale mellem filminstruktør Christian Lollike og Teaterdirektør Jakob Engmann

Svendborg Teater, Svendborg

tir 30 aug 2022 16:00

Kagefabrikken Borgsø er på randen af konkurs. Derfor vil ejeren Niels Agger begå selvmord – desværre slipper han levende fra forsøget og ender i en større depression. Samtidig forsøger hans kone Else at redde fabrikken ved at hjemkalde datteren June og hendes mand Jonny. De har begge gået på business school og foreslår en omfattende modernisering, der har fokus på produktion af sunde kager. Niels kan ikke overskue moderniseringsprocessen og forelsker sig i stedet hovedkulds i fabrikkens nye rengøringsdame, Zeinab, som er fra Irak.

Kagefabrikken er en komedie, baseret på teaterstykket under samme navn fra 2013. En satirisk fortælling som griber fat i debatskabende emner som folkesundhed og mødet mellem forskellige kulturer. Det er den prisbelønnede teaterinstruktør og dramatiker Christian Lollike, der debuterer med sin første spillefilm, som er en filmatisering af hans egen forestilling på Det Kongelige Teater fra 2013, senere i år.

TALK

I en talk om dét at tage springet fra de skrå brædder over i filmens verden møder vi teaterdirektør for Baggårdsteateret Jakob Engmann i samtale med instruktør Christian Lollike.

Kagefabrikken er en tankevækkende og morsom dansk komedie, der vil prikke til danskernes fremmedangst og den fremadstormende sundhedsfanatisme. Kagefabrikken sikrede Lollike en Reumert for Årets dramatiker i 2013 og med Lollike i instruktørstolen er filmen optaget i Svendborg i 2021.

Dette arrangement har fundet sted

Sikker, online billetbestilling leveret af
Billetshop

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger